Zomer Vaardeal

Tot 23 augustus 2024 hebben we super scherpe zomer actie voor een hele middag varen. Je betaald € 175,- ipv € 260,- voor een hele middag varen van 12:30 tot 18:30. 

Zomer vaardeal

6 vaaruren van 13:30 tot 18:30


Speciale actie voorwaarden

Actie tarief is geldig op de weekdagen dus niet op Zaterdag of Zondag.
Actie alleen geldig voor verhuur locatie Leiden en de 8 persoonsboot.
Actie is geldig tot 23 augustus 2024.

Actie tarief heeft beperkte annuleringsmogelijkheden;

  • Tot 48 uur voor aanvang van de vaartocht is het éénmalig mogelijk om de vaartocht kosteloos te verplaatsen binnen de actie periode
  • Bij langdurige regen of een weeralarm wordt de vaartocht kosteloos verplaats naar een later moment binnen de actie periode.
  • Er is geen restitutie mogelijkheid

De boot moet op de vaardag voor 13:00 opgehaald zijn hierna vervalt de boeking en wordt de boot vrijgegeven. Hierop wordt geen restitutie of compensatie aangeboden.

Actie geldt alleen voor de 8 persoonsboot en niet in combinatie met andere acties

Voor extra vaartijd geldt het normale uurtarief, vanaf € 40,– p/uur

Boek nu je zomer vaardeal!!

Belangrijkste boekingsvoorwaarden
Verplaatsen of annuleren van je vaartocht Columbus Watersport is altijd mogelijk. Voor het verplaatsen of annuleren van de vaartocht tot 48 uur voor de dag van je vaartocht rekenen we € 15,00 aan annuleringskosten. Deze kosten ontvangt je deels weer terug van ons als een korting voucher ter waarde van € 10,– te gebruiken op een nieuw te boeken vaartocht bij Columbus Watersport.

Bij verplaatsen of annuleren korter dan 48 uur voor aanvang van de vaartocht worden de volledige verhuurkosten in rekening gebracht.

Welke type boot
Onze verhuur boten en sloepen zijn geschikt tot 8 of 12 personen. Hiermee mag je zelf zonder vaarbewijs mee varen. Let wel!! De 12 persoonsboten zijn beperkt beschikbaar en alleen op onze verhuur locatie in Leiden. Reserveer nu je 12 persoonsboot.
Avond verhuur.

Avond verhuur is mogelijk op onze locatie in leiden tot 1 september. Voor de vaaruren na 19:00 wordt een avond toeslag berekend. Er wordt uiterlijk gevaren tot 21:00.

Slecht weer of harde wind

Indien het weer het niet toelaat om te gaan varen, bij regen of harde wind mag er kosteloos geannuleerd of verplaatst worden. Dit wordt op de vaardag door Columbus Watersport vastgesteld.

Betaalde Borg

Voor aanvang van de vaartocht wordt je gevraagd een borg betalen, deze is € 150,—. De borg is een aanbetaling op het eigen risico van € 250,– in geval van schade aan de sloep of schade aan derden. Deze kunt u gemakkelijk mee boeken met u reservering of met de link in de bevestiging/herinnering mail. Zonder borgbetaling wordt de boot niet uitgegeven. De borg wordt doorgaans binnen 5 werkdagen op de betaalrekening teruggestort. Eventuele extra gevaren uren en gemaakte kosten c.q. schades worden hiermee verrekend.