standard-title Vaarroutes

Vaarroutes

Elke opstapplaats ontsluit zijn eigen ontdekkingsgebied.

Zoeterwoude

Vanaf het Recreatief Transferium Zoeterwoude (Poort naar het Groene Hart) kunt u ‘de longen van de Randstad’ vanaf het water ontdekken. U kunt verschillende kanten op. De binnenstad van Leiden bereikt u vanaf deze locatie binnen drie kwartier varen. Of ontdek de polders vanaf Zoeterwoude richting Benthuizen en Zoetermeer. Breng een bezoek aan Boerderij ’t Geertje. Maar ook de tocht naar het uitgestrekt plassengebied rond de Kaag is een aanrader.

Leiden

Vanaf de opstapplaats aan de Zoeterwoudseweg vaart u zo het centrum van Leiden binnen. Stad van Ontdekkingen, met z’n musea, historische gebouwen en imposante grachtenpanden. Vaar vrijuit of plan uw route vooraf. Benieuwd naar de verhalen van de stad, haar historie en bezienswaardigheden. Wij regelen graag een enthousiaste gids voor u. Bel ons voor de mogelijkheden.

Vanuit Leiden vaart u overigens ook zo naar de Kagerplassen. Of een visje eten in Katwijk aan Zee, het kan!

Voorschoten

Vanuit Voorschoten zit u snel in recreatiegebied Vlietland of bij de sluis van Leidschendam met haar vele terrasjes. Zelfs Delft is bereikbaar. De binnenstad van Leiden is ook vanaf Voorschoten binnen drie kwartier te bereiken.

Vaarroutes aan boord

Elke sloep is voorzien van een kaart met de mooiste vaarroutes met de gemiddelde tijd die nodig is om de route af te leggen. Tevens is er informatie aanwezig over goede aanlegplaatsen, horecavoorzieningen en bezienswaardigheden. Stippel uw route uit en volg uw vaart via Google Maps.

Vaarroutes

Onderstaande routes hebben wij alvast voor u uitgestippeld. U kunt de kaarten vergroten door rechts bovenin het venster te klikken. In de legenda vindt u interessante informatie langs de route.

 

 

Zelf uw route plannen?

Wilt u zelf een route uitzetten? Klik op de button onderaan deze pagina en plan zelf uw route!

Plan zelf uw vaaroute
Top
Call Now Button