Boot huren in Leiden

Eenvoudig en voordelig een boot huren in Leiden of omgeving? U kunt al vanaf €45 een boot huren, waarmee u vervolgens 2 uur kunt varen. Voor elk volgend uur betaalt u slechts €17,50, waardoor de huur van een boot in de Leidse binnenstad en de wateren in de omgeving niet duur hoeft te zijn. Wilt u een elektrische sloep huren of gebruik maken van een open motorboot? We hanteren zeer scherpe tarieven, ook wanneer u de sloep of de motorboot een dagdeel of wellicht zelfs meerdere dagen wilt gebruiken. Een boot huren in Leiden en benieuwd hoe dat werkt? U kunt de boot gewoon online reserveren, we sturen u een e-mail ter bevestiging.

Wat kost een boot huren?

Een boot huren in Leiden en vooral benieuwd naar de kosten daarvan? We hebben de tarieven om een boot te huren (https://www.columbuswatersport.nl/wat-kost-het-2/) voor u op een rij gezet. U kunt al vanaf €45 twee uur varen in een open motorboot, de elektrische sloep is beschikbaar vanaf €75 voor twee uur. Elk volgend uur kost vervolgens €17,50 in de open motorboot of €25 in de elektrische sloep. Uiteraard kunt u de boten tevens voor een dagdeel of zelfs voor meerdere dagen huren. De elektrische sloep heeft een batterijpakket om daar 16 uur mee te varen, zodat u daar zonder problemen langere tijd gebruik van kunt maken.

Voordelig een boot huren in Leiden

Een goedkope boot huren in Leiden? We zorgen er met sloopverhuur (link Sloepverhuur in Leiden) en de open motorboot voor dat u voor een scherp tarief het water op kunt. Ontdek Leiden vanaf het water en vaar op een voordelige wijze in de mooie groene omgeving. Heeft u vragen over de tarieven of wilt u liever telefonisch een boot huren? Neem contact (https://www.columbuswatersport.nl/contact/) met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden om een boot te huren in Leiden en omgeving.