Boot huren Leiden

Een boot huren in Leiden? Columbus Watersport maakt het u graag eenvoudig. Het is voldoende om uw opstapplaats te kiezen en op de gewenste datum en tijd te reserveren. De boeking kunt u gewoon online maken en afrekenen. Wij zorgen ervoor dat de boot netjes voor u klaarligt, zodat u Leiden op een bijzondere wijze vanaf het water kunt ontdekken.

Stap voor stap een boot huren

1. Boot reserveren

2. Instappen op de instaplocatie

3. Varen in Leiden en weer afmeren

4. Gehuurde boot afmelden

U kunt de boot in Leiden huren door u daarvoor online aan te melden. Geef aan hoe laat u op welke datum graag een boot wilt huren, zodat we direct kunnen aangeven of er een boot beschikbaar is. Na de online betaling ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Vervolgens kunt u op de gekozen datum en tijd de boot huren in Leiden, waarmee u de mooie stad vanaf het water kunt gaan ontdekken. Direct een boot huren in Leiden? Varen in vier stappen om direct een boot te huren in Leiden? We maken het u online graag gemakkelijk. Geef online aan wanneer u graag door Leiden wilt varen, zodat we direct kunnen aangeven of er op die datum een boot voor u beschikbaar is.

De boot die u wilt huren kunt u gewoon online afrekenen, zodat u direct de bevestiging van ons zal ontvangen. We maken het graag eenvoudig om een boot te huren in Leiden, zodat u de stad vanaf het water kunt gaan ontdekken of u gewoon eens kennis kunt komen maken met de Leidse wateren. Vragen over de boten die we verhuren of wilt u liever telefonisch reserveren? Neem contact met ons op, we horen graag van u.