Ik wil een rondvaart reserveren

Hoe comfortabel is dat? Een rondvaart met familie, vrienden of collega’s in een overdekte en verwarmde boot, met een hapje en een drankje. Tijdens een boottocht door Leiden, op ontdekking door het Groene Hart of voor een rondje Kaag. En dat alles zonder zelf te hoeven varen. De schipper kent de mooiste routes en jij hoeft niets te missen. Kies uit de verschillende schepen van Columbus Watersport. Er is plaats voor maximaal 30 personen. Huur nu jouw boot voor een rondvaart met schipper.

Rondvaart met schipper huren

Onze luxe boot ‘Santa Maria’

In 1492 was de Santa Maria het vlaggenschip waarmee Christoffel Columbus Amerika ontdekte. Huur nu de Santa Marie een luxe sloep met schipper vernoemd naar het vlaggenschip van Columbus en ontdek stad & land vanaf het water!

 

Rondvaart Leiden - Columbus Watersport

Huur gemakkelijk je eigen privé boot met schipper

Bij Columbus watersport huur je gemakkelijk je eigen privé boot met schipper, onze boot is ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Ontdek vanaf het water de historische binnenstad van Leiden of de vergezichten in het Groene hart, wist je dat hier boven het maaiveld vaart?

Tevens hebben wij een aantal arrangementen en vaartochten samengesteld die wij kunnen verzorgen. Denk hierbij aan varend tafelen, Hollandse borrel of een vaartocht over de oude Trekvliet.

Boot ‘Santa Maria’ is 100% elektrisch

De rondvaart boot is 100% elektrisch en een verantwoorde watertaxi om je gezelschap te verplaatsen tussen verschillende locaties. Wij kunnen in principe overal aanleggen en hebben geen last van overvolle parkeerplaatsen of rode stoplichten.

Tijdens de boottocht is ons eigenlijk niks te gek, je kan zelf de vaarroute bepalen of je laat je inspireren door een van onze gekozen routes door de schipper.

Rondvaart Leiden - Columbus Watersport

Rondvaart met schipper huren

Boot informatie

Onze rondvaart boot is van alle gemakken voorzien, luxe kussen voor optimale zitcomfort en voor de liefhebbers een relax achtergrond muziekje. Heb je eigen muziekwensen, geen probleem je kunt gemakkelijk je eigen muziek per bluetooth aansluiten op ons audio systeem.

Mocht het weer ons in de steek laten dan is dit geen probleem, de boot beschikt over een overkapping welke we kunnen gebruiken bij regen of wanneer het erg zonnig is. 

Rondvaart met schipper huren

Reserveren informatie

Onze rondvaart boot heeft een capaciteit van ongeveer 30 personen en is te huur vanaf € 175,– per uur (minimaal 2 vaaruren) het 3de en opvolgende uren € 150,– per uur incl. de BTW. De boot is gemakkelijk te reserveren in de online reserveringsagenda. Wij nemen altijd hierna contact met u op om de vaarttocht te bespreken. Iedere vaartocht is namelijk uniek!

Wilt u liever direct contact met ons, geen probleem wij zijn te bereiken op 071 234 0300 of per mail op info@columbuswatersport.nl