Bootverhuur in Leiden

Gebruik maken van bootverhuur in Leiden? U heeft de keuze uit een elektrische sloep of een motorboot, afhankelijk van uw voorkeur. Heerlijk rustig door de Leidse wateren varen of met 12 personen de stad vanaf het water ontdekken? We maken het gemakkelijk om een boot te huren in Leiden, gewoon door die online te reserveren.

Elektrische sloep of een motorboot huren

Binnen de bootverhuur in Leiden heeft u de keuze uit twee verschillende boten: de Columbus 60 en de Columbus 435. De eerste boot is een elektrische sloep. Deze vaart heerlijk rustgevend en is voorzien van een uitgebreid batterijpakket waarmee de boot tot wel 16 uur kan varen. Het gaat om een lichtgewicht aluminium boot, waardoor de sloep uiterst wendbaar is en soepel stuurt. Liever gebruik maken van bootverhuur in Leiden voor een motorboot? Dan hebben we de Columbus 435 voor u beschikbaar. Het is een open motorboot met een geluidsarme buitenboordmotor.

De boot is geschikt voor maximaal 12 personen, waardoor er voldoende ruimte is voor vrienden, kennissen en familie. Uiteraard zullen we u de instructies meegeven voor het juist en veilig gebruik van de boten. De boten voor bootverhuur in Leiden varen vanaf het Recreatief Transferium in Zoeterwoude. Vanuit daar vaart u eenvoudig en vlot naar de Leidse wateren, om de stad daar vanaf het water te kunnen ontdekken en onderweg alvast te genieten van de prachtige natuur in de omgeving. Specialist in bootverhuur in Leiden Columbus Watersport is de specialist in bootverhuur in Leiden en omgeving.

Dankzij de verschillende boten kunt u met een elektrische sloep het water op of samen plaatsnemen in de open motorboot. Heeft u vragen over een van de boten of wilt u liever telefonisch een boot huren? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden voor bootverhuur in Leiden en omgeving. Bootverhuur Leiden? Welkom bij Columbus Watersport; de specialist in bootverhuur.

Bootverhuur in Leiden vindt u bij Columbus Watersport