standard-title Uw vaarvoordeel

Uw vaarvoordeel

De schatten van Columbus Watersport!

Columbus heeft tijdens zijn reizen vele waardevolle schatten ontdekt en erover onderhandeld. Wij volgen in zijn voetsporen en hebben voor u speciale kortingen afgesproken met onze partners. Het zijn de ‘schatten van Columbus Watersport’ waar u van kunt profiteren.

Hoe?

  • Op uw reserveringsbewijs staan de ‘Schatten van Columbus Watersport’ vermeldt.
  • Plan uw vaarroute langs de plekken van uw ‘schatten’.
  • Op vertoon van uw reserveringsbewijs kunt u op deze locaties uw ‘schatten’ verzilveren.

Huur bij Columbus Watersport en uw voordeel kan oplopen tot een fors bedrag!

Restaurant De Knip

Uw gastheer en -vrouw bij Restaurant De Knip zijn Marcel en Irene van Teijlingen. Het is hun passie om u als gast te laten genieten van de gastvrijheid, gezelligheid en leuke wijn-spijscombinaties van Restaurant De Knip. Ze stellen alles in het werk om een kwalitatief topproduct neer te zetten, bereid met eerlijke, verse en locale producten in een heerlijke ambiance. Wist u dat Restaurant De Knip een Michelin Bib Gourmand vermelding heeft vanwege hun ultieme prijs-kwaliteit verhouding?

 

Uw Vaarvoordeel:
Op vertoon van uw Columbus Watersport reserveringsbewijs ontvangt u bij gebruik van 4 lunchmenu’s 1 lunchmenu gratis.
U geniet een voordeel ter waarde van € 34,50!

Let op: alleen geldig op de dag waarop uw reservering betrekking heeft.

 

 Knip

Kaasmuseum De Kaagse Boer

De Kaagse Boer is gevestigd op het schitterende Kaageiland, net onder Amsterdam. In mei 2016 is na een verbouwing van de oude koeienstal hier een luxe B&B met 5 kamers geopend. De Kaagse Boer is een nog volledig in werking zijnde boerenbedrijf waar melkkoeien worden gehouden en eigen kaas en boter wordt geproduceerd. De producten worden verkocht op beurzen, aan horeca en in de eigen boerderijwinkel. Bij het ontbijt in de ontbijtkamer worden uiteraard de eigen gemaakte producten geserveerd. Luxe, rust en water zijn de sleutelwoorden voor een verblijf op de Kaag.

Uw Vaarvoordeel;
Op vertoon van uw Columbus Watersport reserveringsbewijs ontvangt u gratis toegang tot het kaasmuseum en gebruik van de aanlegsteiger.

 

kaagseboer2

Top
Call Now Button