Sloepverhuur in Leiden

Op zoek naar sloepverhuur in Leiden en benieuwd naar de mooie vaarroutes die er beschikbaar zijn? We zetten er een paar voor u op een rij, die we uiteraard ook aan boord meegeven. Het biedt u de kans om vanaf het water Zoeterwoude, Voorschoten en natuurlijk Leiden te ontdekken. Bovendien berekenen we scherpe tarieven voor sloepverhuur in Leiden, zodat u al vanaf €45,- twee uur kunt varen en u zowel de omgeving als Leiden zelf kunt ontdekken. De sloep of open motorboot kunt u gewoon online reserveren, de bevestiging sturen we u vervolgens per e-mail toe.

Mooie vaarroutes voor sloepen

We hebben voor de sloepverhuur in Leiden drie mooie vaarroutes samengesteld, zodat u de bijzondere omgeving op uw gemak kunt ontdekken. Het gaat allereerst om een route vanuit Zoeterwoude. Vanaf het Recreatief Transferium kunt u de ‘longen van de Randstad’ ontdekken en vervolgens bijvoorbeeld naar de binnenstad van Leiden varen. Daar kunt u van alles ontdekken, zoals de verschillende musea, historische gebouwen en imposante grachtenpanden. Liever de rust van een natuurgebied in varen? Gebruik de sloepverhuur in Leiden en omgeving dan om vanuit Voorschoten naar recreatiegebied Vlietland of naar de sluis van Leidschendam te varen. U kunt een sloep huren in Leiden en omgeving, om vervolgens een van de vaarroutes te varen.

Online sloepverhuur in Leiden

De sloepverhuur in Leiden en omgeving is gewoon online beschikbaar, zodat u zelf kunt aangeven hoe laat u op welke datum graag zou gaan varen. We kunnen u de beschikbaarheid van de boten meteen schetsen. Maakt u een reservering voor sloepverhuur in Leiden? We sturen u de bevestiging per e-mail toe, zodat u alvast uit kunt kijken naar de fijne momenten op het water. Heeft u vragen over sloepverhuur in Leiden of wilt u liever telefonisch een boot huren? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden tot sloep- en motorboot verhuur.