Sloep huren in Katwijk?

Een sloep huren in Katwijk? Columbus Watersport maakt het u graag eenvoudig. Het is voldoende om uw opstapplaats te kiezen en op de gewenste datum en tijd te reserveren. De boeking kunt u online maken en afrekenen. Wij zorgen ervoor dat de sloep netjes voor u klaarligt, zodat u Leiden en omgeving op een bijzondere wijze vanaf het water kunt ontdekken.

Sloep huren in Katwijk bij Columbus Watersport

Stap voor stap een sloep huren in Katwijk

U kunt in slechts 4 stappen een sloep huren in Leiden en genieten van bootverhuur in de Sleutelstad. We zetten ze voor u op een rij:

  1. Sloep reserveren
  2. Instappen op de instaplocatie
  3. Varen in Leiden en weer afmeren
  4. Gehuurde sloep afmelden

U kunt de sloep in Leiden huren door u daarvoor online aan te melden. Geef aan hoe laat u op welke datum graag een sloep wilt huren, zodat we direct kunnen aangeven of er een boot beschikbaar is. Na de online betaling ontvangt u van ons een bevestigingsmail, voorzien van een aantal voordeelcoupons. Vervolgens kunt u op de gekozen datum en tijd de sloep huren in Leiden, waarmee u de mooie stad vanaf het water kunt gaan ontdekken. Sloep huren Katwijk? Bekijk al onze mogelijkheden.

Direct een sloep huren in Leiden Varen in vier stappen om direct een sloep te huren in Leiden? We maken het u online graag gemakkelijk. Geef online aan wanneer u graag door Leiden wilt varen, zodat we direct kunnen aangeven of er op die datum een boot voor u beschikbaar is. De sloep die u wilt huren kunt u gewoon online afrekenen, zodat u direct de bevestiging van ons zal ontvangen. We maken het graag eenvoudig om een sloep te huren in Katwijk, zodat u de stad vanaf het water kunt gaan ontdekken of u gewoon eens kennis kunt komen maken met de Leidse wateren. Vragen over de sloepen die we verhuren of wilt u liever telefonisch reserveren? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

 

Bootverhuur in Leiden vindt u bij Columbus Watersport