Sloep huren Kaag

Een sloep huren Kaag? Columbus Watersport maakt het u graag eenvoudig. Het is voldoende om uw opstapplaats te kiezen en op de gewenste datum en tijd te reserveren. De boeking kunt u online maken en afrekenen. Wij zorgen ervoor dat de sloep netjes voor u klaarligt, zodat u Leiden en omgeving op een bijzondere wijze vanaf het water kunt ontdekken.

Sloep huren Kaag bij Columbus Watersport

Stap voor stap een sloep huren bij de Kaag

U kunt in slechts 4 stappen een sloep huren Kaag en genieten van bootverhuur in de Sleutelstad. We zetten ze voor u op een rij:

  1. Sloep reserveren
  2. Instappen op de instaplocatie
  3. Varen in Leiden en weer afmeren
  4. Gehuurde sloep afmelden

U kunt de sloep bij de Kaag huren door u daarvoor online aan te melden. Geef aan hoe laat u op welke datum graag een sloep wilt huren, zodat we direct kunnen aangeven of er een boot beschikbaar is. Na de online betaling ontvangt u van ons een bevestigingsmail, voorzien van een aantal voordeelcoupons. Vervolgens kunt u op de gekozen datum en tijd de sloep huren bij de Kaag, waarmee u de mooie stad Leiden en/of omgeving vanaf het water kunt gaan ontdekken. Sloep huren Voorschoten? Bekijk al onze mogelijkheden.

Direct een sloep huren bij de Kaag? We maken het u online graag gemakkelijk. Geef aan wanneer u graag door Leiden wilt varen, zodat we direct kunnen aangeven of er op die datum een boot voor u beschikbaar is. De sloep die u wilt huren kunt u gewoon online afrekenen, zodat u direct de bevestiging van ons zal ontvangen. Vragen over de sloepen die we verhuren of wilt u liever telefonisch reserveren? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

 

Sloep huren Kaag bij Columbus Watersport