Aluminium Sloep

Wilt u een moderne aluminium sloep huren? Columbus Watersport maakt het u graag eenvoudig. Het is voldoende om uw opstapplaats te kiezen en op de gewenste datum en tijd te reserveren. De boeking kunt u online maken en afrekenen. Wij zorgen ervoor dat de sloep netjes voor u klaarligt, zodat u Leiden en omgeving op een bijzondere wijze vanaf het water kunt ontdekken.

Aluminium Sloep huren bij Columbus Watersport

Aluminium sloep huren bij Columbus Watersport

U kunt in slechts 4 stappen een aluminium sloep huren Kaag en genieten van bootverhuur in de Sleutelstad. We zetten ze voor u op een rij:

  1. Sloep reserveren
  2. Instappen op de instaplocatie
  3. Varen in Leiden en weer afmeren
  4. Gehuurde sloep afmelden

U kunt de aluminium sloep huren door u daarvoor online aan te melden. Geef aan hoe laat u op welke datum graag een sloep wilt huren, zodat we direct kunnen aangeven of er een boot beschikbaar is. Na de online betaling ontvangt u van ons een bevestigingsmail, voorzien van een aantal voordeelcoupons. Vervolgens kunt u op de gekozen datum en tijd de sloep huren in Leiden, waarmee u de mooie stad Leiden en/of omgeving vanaf het water kunt gaan ontdekken. Aluminium sloep huren? Bekijk al onze mogelijkheden.

Direct een aluminium sloep huren? We maken het u online graag gemakkelijk. Geef aan wanneer u graag door Leiden wilt varen, zodat we direct kunnen aangeven of er op die datum een boot voor u beschikbaar is. De sloep die u wilt huren kunt u gewoon online afrekenen, zodat u direct de bevestiging van ons zal ontvangen. Vragen over de sloepen die we verhuren of wilt u liever telefonisch reserveren? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

 

Aluminium sloep huren in Leiden bij Columbus Watersport